Pelaajan
Tampere

Peleistä kiinnostuneiden paikat Tampereella

Save File
Esports Lounge & Videopeli baari Tampereen keskustassa
Lisätiedot

Save File

Pienpanimo oluita sekä videopelejä! Videopelibaari & Esports Lounge Tampereen ydinkeskustassa.

Videopelien lisäksi Save Filella pelataan myös Magic the Gatheringiä viikottain.

Olemme K18 anniskeluravintola.

Hive

PC-Pelitila Tampereen keskustassa. Hive tarjoaa pelaamista kaikenikäisille loistavien koneiden äärellä, ja kattavalla pelivalikoimalla.

Lategame

Bar & Cafe Lategame on Tamperelainen pienyritys, jonka tavoitteena on tarjota jokaiselle pelaajalle ajanvietto-, hauskanpito- ja juhlimispaikka. Haluamme, että kaikki tuntevat olonsa tervetulleeksi meillä ja tahdomme ottaa huomioon kaikenlaiset pelaajat, tarkoitti se sitten videopelaajaa, roolipelaajaa tai vaikkapa lautapelaajaa.

Portaali

Portaali on Tampereen ensimmäinen virtuaalielämysliike, jossa pääset kokemaan virtuaalitodellisuuden joutumatta hankkimaan kallista ja monimutkaista VR-laitteistoa itsellesi.

Liikkeessämme on kolmetoista VR-elämyspistettä, joihin voit tulla viihtymään yksin tai kavereiden kanssa. Yhden viihtyessä virtuaalimaailmoissa, voivat muut seurata touhuja television välityksellä.

Pinball Union

Flipperi- ja pelihalli Tampereen Nekalassa. Pelaamaan pääsee pelipäivinä perjantaisin, tai järjestämällä yksityistilaisuuden sovittuna aikana.

Ikuri Arcade

Ikuri Arcade on flippereihin ja klassisiin kolikkopeleihin keskittynyt pelihalli Tampereella. Pelattavissa 30-35 flipperiä vuosilta 1964 – 2019, muutamia Arcade videopelejä sekä vanha keilapeli. Kaikki pelit toimivat ilman kolikoita ja pelaamaan pääsee pienellä sisäänpääsymaksulla joka torstai sekä välillä myös lauantaisin. Voit myös vuokrata Ikuri Arcaden omaan käyttöösi synttäreille, polttareille, yrityksen illanviettoon, yms.

Pelaajan Tampereen tuottaa
Kesänen Production

kesanenproduction.fi
ville@kesanenproduction.fi