Pelaajan
Tampere

Peleistä kiinnostuneiden paikat Tampereella

Save File
Esports Lounge & Videopeli baari Tampereen keskustassa
Lisätiedot

YMCA Esports

YMCA Esports on tamperelainen elektronisen urheilun seura. YMCA Esports tarjoaa junioritoimintaa, edustusjoukkueita useissa eri peleissä sekä monia viihdyttäviä streamaajia.

Biiruken ry

Biiruken ry on tamperelainen tappelupeleihin erikoistunut yhdistys, joka järjestää viikottaista pelaamista, turnauksia ja maajoukkuetoimintaa yhteistyössä SEUL:in kanssa.

Suomen Pelimuseo
(Vapriikki)

Suomen pelimuseo esittelee monipuolisesti suomalaista pelikulttuuria ja kertoo, kuinka digitaalinen pelaaminen Suomessa alkoi ja kehittyi vuosien saatossa. Digitaalisten pelien lisäksi museo kertoo myös lauta-­ ja roolipeleistä.

IQUE

IQUE on elektronisen urheilun seura, joka tarjoaa junioritoimintaa, sekä edustusjoukkueita useissa eri peleissä. 

Tr3 Gamers

Tr3 Gamers on Tampereen korkeakouluopiskelijoiden järjestö. Tr3 Gamers tuottaa opiskelijoille pelitapahtumia ja ohjelmaa, sekä pitävät kerhotilaa Tampereen Hervannassa.

Akateemiset Pelaajat

Akateemiset pelaajat ry on yhdistys, jonka toiminnan keskiössä ovat pelit: niiden pelaaminen, niistä puhuminen ja niihin liittyvien tapahtumien järjestäminen. Jäseniämme yhdistävät rakkaus peleihin ja akateeminen luonne. Akateemisuus ei kuitenkaan viittaa koulutukseen, vaan ajattelutapaan.

Mahjong-seura Tenpai

Tenpai on tamperelainen mahjongin pelaajille tarkoitettu seura, jonka tarkoituksena on edistää mahjongin näkyvyyttä Tampereella ja järjestää peli-iltoja ja erilaisia tapahtumia.

Varalan Urheiluopisto

Varala on liikunta-alan koulutuskeskus tarjoten huippuosaamista niin vapaa-ajan kurssi- ja leiritarjontaan, yritysten ja ryhmien hyvinvointi- kokous- ja liikuntapäiviin kuin urheilu- ja valmennustoimintaan.

 

Varalassa voi opiskella mm. E-Urheiluohjaajaksi.

Ahlman

Ahlman tarjoaa ammatillista koulutusta, taideaineita, pelikoulutusta ja -valmennusta, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, aivan Tampereen keskustan tuntumassa. Visiomme mukaisesti tavoitteenamme on rakentaa Ahlmanista luovuuden, rohkeuden, taidon ja yrittäjyyden osaamispuisto.

Pelaajan Tampereen tuottaa
Kesänen Production

kesanenproduction.fi
ville@kesanenproduction.fi